Historia ja perustiedot

Da Remo on yksi Rooman tunnetuimmista ja suosituimmista pizzerioista. Se sijaitsee Testaccion kaupunginosassa, lähellä Aventinon kukkulaa. Ravintola on perustettu vuonna 1950 ja se on ollut paikallisten suosiossa siitä lähtien.

Da Remo on perheomisteinen ja -vetoinen ravintola, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Alkuperäisen perustajan poika jatkaa nyt pizzerian pyörittämistä. Perheyritys on pitänyt perinteet ja reseptit ennallaan vuosikymmenten ajan, mikä on osaltaan auttanut pitämään Da Remon yhtenä Rooman parhaista pizzerioista.

Paikan suosio on kasvanut vuosien varrella, ja nykyään se on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Ravintola on täyteen buukattu useimmiten iltaisin, joten varaus kannattaa tehdä etukäteen varmistaakseen pöydän saamisen.

Tunnelma ja sisustus

Da Remon tunnelma on rento ja leppoisa. Ravintolassa on perinteinen ja klassinen sisustus ilman turhaa prameilua. Punertavat tiiliseinät ja puiset pöydät tuovat paikkaan lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin. Ei ole harvinaista nähdä paikallisia perheitä nauttimassa aterioitaan yhdessä samalla kun turistit saapuvat nauttimaan kuuluisasta pizzastaan.

Vaikka Da Remossa keskitytään pääasiassa hyvään ruokaan, palvelu on silti ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunta on avuliaita ja iloisia, ja he tietävät usein antaa hyviä suosituksia ja vinkkejä pizzan valintaan.

Paikan melu voi nousta korkeaksi vilkkaassa ruuhka-aikana, mutta se on osa Da Remon tunnelmaa eikä häiritse ruokailukokemusta. Pikemminkin se luo autenttisen italialaisen tunnelman ja luo tunteen siitä, että olet osa jotain todella erityistä.

Pizzan valikoima

Da Remossa pääsee nauttimaan perinteisistä napolilaisista pizzoista, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Pizzapohja on rapea ja ohut, ja täytteet ovat runsaat ja maukkaat.

Suosituin pizza Da Remossa on Margherita. Se on klassinen yhdistelmä tomaattikastiketta, mozzarellaa ja tuoretta basilikaa. Tämä yksinkertainen mutta herkullinen yhdistelmä on voittanut monien sydämet, eikä se ole vaikea nähdä miksi.

Lisäksi Da Remossa on laaja valikoima muita herkullisia pizzoja eri täytteillä ja makuyhdistelmillä. Voit valita esimerkiksi salamista ja sienistä, prosciutosta ja rucolasta tai vaikkapa tonnikalasta ja sipulista. Jokainen pizza on täynnä makua ja autenttista italialaista ruokakulttuuria.

Da Remon pizzat tekevätkin vaikutuksen ensimmäisestä suullisesta lähtien. Tuoreet raaka-aineet ja perinteiset reseptit takaavat, että jokainen pala on täynnä makua ja laatua. Se ei olekaan mikään ihme, että Da Remo on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut suitsutusta ympäri maailmaa.

Kun etsit todellista italialaista pizzakokemusta Roomassa, Da Remo on ehdottomasti paikka, jonka haluat lisätä matkasuunnitelmaasi. Paikka on täynnä historiaa, tunnelmaa ja tietenkin herkullista ruokaa. Tervetuloa nauttimaan pizzan taivaallisesta mausta Da Remoon!

Laadukkaat raaka-aineet

Da Remo on yksi Rooman parhaista pizzerioista, jonka maine perustuu ennen kaikkea sen korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Pizzat valmistetaan aina tuoreista ja paikallisista aineksista, mikä takaa niiden ainutlaatuisen maun ja laadun. Kaikki taikina tehdään käsin ja annetaan kypsyä hitaasti ja huolellisesti. Tämä antaa pizzapohjalle sen perinteisen rapean ja ilmavan rakenteen.

Da Remo on erityisen tunnettu mozzarellastaan, joka tulee lähikylästä ja tehdään aitoon italialaiseen tapaan. Juuston laatu ja maku ovat vertaansa vailla, ja se sulaa täydellisesti pizzan päälle. Täytteissä käytettävät tomaatit ovat myös huippulaatuisia ja tarjoavat pizzalle runsaan ja mehevän maun.

Lisäksi Da Remon pizzoissa käytetään vihanneksia ja muita täytteitä, jotka ovat alueen parhaita ja tuoreimpia. Tämä takaa sen, että jokainen pala pizzaa on täynnä makua ja hienostunutta tasapainoa erilaisten makujen välillä. Laadukkaat raaka-aineet ovatkin Da Remon salaisuus, joka on tehnyt paikasta todellisen Rooman pizzaklassikon.

Suositellut pizzat

Da Remo tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pizzoja, joista jokainen pizzanystävä löytää varmasti suosikkinsa. Paikan päällä leivottujen pizzapohjien päälle voi valita lukuisista eri täytteistä. Kaikki pizzat paistetaan perinteisessä puu-uunissa, joka antaa niille ainutlaatuisen savunmakuisen säväyksen.

Yksi Da Remon suosituimmista pizzoista on Margherita, joka tarjoaa täydellisen tasapainon tomaatin, mozzarellan ja basilikan välillä. Toinen suosittu vaihtoehto on Quattro Formaggi, joka hemmottelee juuston ystäviä neljällä eri juustolla. Lisäksi Da Remo tarjoaa myös runsaasti erilaisia kasvispizzoja, kuten Capricciosa ja Vegetariana.

Jos haluaa kokeilla jotain erityistä, kannattaa maistaa Da Remon erikoispizzaa, kuten Pizza Romana, jossa on pecorino-juustoa ja suolakurkkua, tai Pizza al Prosciutto e Funghi, jossa yhdistyvät kinkku ja sienet herkullisella tavalla. Jälkiruoaksi kannattaa ehdottomasti tilata Nutella-pizza, jonka pehmeä Nutella-täyte sulaa suussa.

Palvelu ja asiakaspalautteet

Da Remo tunnetaan myös erinomaisesta palvelustaan ja ystävällisestä ilmapiiristään. Henkilökunta on ammattitaitoista ja asiakaspalvelu korkealaatuista. Asiakkaat arvostavat erityisesti sitä, että heidän erityisruokavaliotarpeitaan kunnioitetaan ja että henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sopivan pizzan.

Da Remo on saanut lukuisia positiivisia asiakaspalautteita, joissa kehutaan pizzojen makua ja laadukkaita raaka-aineita. Moni asiakas on myös maininnut, että Da Remossa syöty pizza on ollut parhaita koko Roomassa. Lisäksi paikan ilmapiiriä ja tunnelmaa on kehuttu erittäin viihtyisäksi ja rentouttavaksi.

Da Remon suosio ja maine parhaana pizzeriana Roomassa eivät siis ole sattumaa. Laadukkaat raaka-aineet, herkulliset pizzat ja ystävällinen palvelu tekevät siitä ehdottoman vierailukohteen kaikille pizzan ystäville. Mikäli kiinnostaa maistaa aitoa italialaista pizzaa parhaasta päästä, Da Remo on ehdoton valinta.

Hinnat ja maksutavat

Da Remo on erittäin suosittu pizzeria Roomassa, ja ruoan hinta on erittäin kohtuullinen ottaen huomioon pizzan laadun ja maun. Tyypillinen pizzan hinta vaihtelee noin 8-15 euroa riippuen valitsemastasi täytteistä. Lisäksi Da Remo tarjoaa erilaisia ​​alkupaloja, kuten bruschettaa, joiden hinnat vaihtelevat noin 5-8 euron välillä. Juomat kuten virvoitusjuomia, vettä ja olutta on myös saatavilla, ja niiden hinnat ovat suunnilleen samaa tasoa kuin muissa ravintoloissa Roomassa.

Maksutapoina Da Remo hyväksyy käteisen sekä yleisimmät luottokortit, kuten Visa ja MasterCard. On kuitenkin hyvä huomata, että jotkut pienemmät pizzeriat Roomassa saattavat hyväksyä ainoastaan käteismaksun, joten on aina hyvä varautua käteisellä, jos suuntaat pienempiin ravintoloihin tai pizzerioihin.

Aukioloajat ja sijainti

Da Remo sijaitsee Testaccion kaupunginosassa Roomassa ja se on avoinna maanantaista lauantaihin klo 12.30–15.00 lounasaikaan ja klo 19.00-00.00 päivällisaikaan. Ravintolassa on rajallinen määrä istumapaikkoja, joten kannattaa saapua ajoissa varmistaakseen paikkansa. Da Remo on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin turistienkin keskuudessa, joten ruuhka-aikoina ravintola voi täyttyä nopeasti.

Ravintola on helppo löytää ja sen sijainti on kätevä, sillä se on lähellä Rooman keskustaa. Se sijaitsee lähellä Testaccio-korttelia, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Rooman Pyramidin metroasemalta. Ravintolaa ympäröi viehättävä ja perinteinen Rooman kaupunginosa, ja se sopii täydellisesti kävelyretkille tai illalliselle Testaccion alueella.

Vinkkejä vierailijoille

Kuten mainittu, Da Remo on hyvin suosittu ravintola, joten on suositeltavaa tehdä varaus etukäteen. Voit tehdä varauksen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos et ole tehnyt varausta, kannattaa saapua ravintolaan ajoissa ennen avautumisaikaa, jotta voit varmistaa paikkasi.

Ravintola on suosittu myös paikallisten keskuudessa, joten siellä on tarjolla aito italialainen kokemus. Pizzerian tunnelma on leppoisa ja rento, ja palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Paikallisilta saattaa kysyä vinkkejä tai suosituksia ravintolan parhaista annoksista tai täytteistä. Da Remo on suosittu myös lounasaikaan, joten jos haluat nauttia lounaan siellä, on parasta saapua paikalle hyvissä ajoin.

Da Remon pizzat tunnetaan erityisesti ohuesta ja rapeasta pohjastaan, joka on paistettu perinteisellä puu-uunilla. Pizzoista löytyy useita herkullisia täytteitä, kuten tuoretta tomaattia, mozzarellaa, sieniä ja salamia. Erikoisuutena Da Remolla on myös pizzat, joissa täyteläinen pestokastike korvaa perinteisen tomaattikastikkeen.

Joten, jos olet Roomassa ja haluat kokea autenttisen italialaisen pizzan, Da Remo on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Sen kohtuulliset hinnat, herkulliset pizzat ja ystävällinen palvelu tekevät vierailustasi ikimuistoisen.